+

JÁTÉKSZABÁLYZAT

A Crystals for You Divatékszerüzlet és Ékszerwebshop “NYERJ A HÓNAP BEJEGYZÉSÉVEL“ elnevezésű Facebook üzenőfali nyereményjáték szabályzata és részvételi feltételei. Olvasd el figyelmesen, a játékban való részvétellel elfogadod az itt leírtakat!

 

A Crystals for You Divatékszerüzlet és Ékszerwebshop - Magyarország egyik legnagyobb Swarovski és Swanis prémium minőségű kristállyal díszített antiallergén nemesacél ékszereket forgalmazó ékszer webáruháza - minden hónapban nyereményjátékot indít az általa kezelt Crystals for You - Swarovski köves ékszerek – Debrecen nevű Facebook oldalon a “HÓNAP BEJEGYZÉSE” elnevezésű bejegyzésben 2021. január 1. és 2021. december 31. közötti időszakban az alábbi feltételekkel:

 

1. SZERVEZŐ

A Crystals for You Divatékszerüzlet és Ékszerwebshop Facebook oldalán futó nyereményjáték (továbbiakban: Játék) szervezője és lebonyolítója a Crystals for You Divatékszerüzlet és Ékszerwebshop illetve üzemeltetője, a Kreatív Marketing Stúdió Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (székhely: 4032 Debrecen, Böszörményi út 95. 1/3., adószám: 27275892-1-09, cégjegyzékszám: 09-06-016545). A Játékhoz kapcsolódó adatkezelést és adatfeldolgozást a Kreatív Marketing Stúdió Bt. végzi (a továbbiakban: Szervező és Adatkezelő). Lásd bővebben az adatvédelmi tájékoztatóban!

 

2. RÉSZVÉTELI FELTÉTEL

A játékban részt vehet minden 18 éven felüli Magyarországon tartózkodási- vagy bejelentett lakóhellyel és saját Facebook profillal rendelkező internet felhasználó magyar állampolgár (továbbiakban: Játékos), aki a Játék időtartama alatt a Crystals for You Divatékszerüzlet és Ékszerwebshop Facebook oldalán a “HÓNAP BEJEGYZÉSE” néven kiposztolt bejegyzésben előírt feladatot teljesíti, vagyis kommentben válaszol a feltett kérésnek megfelelően és elfogadja a jelen játékszabályzatban (továbbiakban: Játékszabályzat), valamint a Facebook által előírt irányelvekben meghatározott valamennyi feltételt.

 

3. A JÁTÉK MENETE

A játékosnak két feladatot kell teljesítenie a Játék időtartama alatt:

1. A Crystals for You Divatékszerüzlet és Ékszerwebshop Facebook oldalán a “HÓNAP BEJEGYZÉSE” néven kiposztolt bejegyzés alatt kommentben be kell linkelni az Ékszerwebshopunkban megvásárolható bármely készleten lévő Swarovski vagy Swanis prémium minőségű kristállyal díszített antiallergén nemesacél ékszert, (a webshopban a konkrét terméknek a böngésző felső címsorában található url címét kimásolva és beillesztve a válaszba), amely tetszik neki illetve szívesen megvásárolná kedvezményesen vagy ajánlaná másoknak is! Swarovski és Swanis ékszereinket webáruházunkban, a www.crystalsforyou.hu oldalon találják meg. Egy kommentben egy ékszert lehet belinkelni de a Játékos többször is hozzászólhat, újabb ékszereket megjelölve, ezzel növelve a nyerési esélyét!

2. A webshopban a kiválasztott ékszer oldalát meg kell osztania a termékfotó melletti kis kék "Share" feliratú gombbal, majd a felugró ablakban az alsó "Megosztás a Facebookon" gombbal közzétenni azt.

Csak a két feltétel együttes teljesülése esetén vesz részt a Játékos a nyereményjátékban!

 

4. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

A Játék 2021. évben minden aktuális hónap első napjától, illetve "HÓNAP BEJEGYZÉSE" poszt megjelenésétől az aktuális hónap utolsó napjáig tart.

 

5. A JÁTÉK HELYSZÍNE

A Játék az internet felületén zajlik a Crystals for You Divatékszerüzlet és Ékszerwebshop Facebook oldalán, így legyen a játékos Magyarország bármely területén, bármelyik megyében, Pest megye, Hajdú-Bihar megye, Csongrád-Csanád megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Baranya megye, Győr-Moson-Sopron megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Bács-Kiskun megye, Fejér megye, Vas megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Somogy megye, Veszprém megye, Békés megye, Zala megye, Heves megye, Nógrád megye vagy Tolna megye illetve bármelyik városban pl.: Budapest, Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr, Nyíregyháza, Kecskemét, Székesfehérvár, Szombathely, Szolnok, Érd, Tatabánya, Sopron, Kaposvár, Veszprém, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Eger, Nagykanizsa, Dunakeszi, Dunaújváros, Hódmezővásárhely, Szigetszentmiklós, Cegléd, Mosonmagyaróvár, Baja, Vác, Salgótarján, Gödöllő, Ózd, Szekszárd, Pápa, Hajdúböszörmény, Kiskunfélegyháza, Budaörs, Gyöngyös, Gyula, Esztergom, Ajka, Szentendre, Jászberény, Orosháza, Kiskunhalas, Szentes, Siófok, Kazincbarcika, Gyál, Hajdúszoboszló, Nagykőrös, mindenhonnan részt vehet a Játékban és esélye van a nyereményre.

 

6. NYEREMÉNY

A nyeremény egy darab a nyertes által belinkelt termékre vonatkozó 70%-os vásárlási kedvezmény, melyet a kiválasztott termék (bedugós fülbevaló, kapcsos fülbevaló, gyűrű, nyaklánc, medál, karkötő, nemesacél ékszerszett) megvásárlására felhasználható kuponkód formájában küldünk ki illetve egy, a Szervező által kiválasztott Swarovski vagy Swanis prémium minőségű kristállyal díszített divatékszer. A nyeremény készpénzre nem váltható és át nem ruházható! A kuponkód a kiállítástól kezdve hat hónapig érvényes. A nyeremény más kedvezménnyel nem összevonható!

 

7. SORSOLÁS

A sorsolást az aktuális hónap utolsó napját követő 1-2 munkanapon belül tartjuk a véletlenszerűség elvét szem előtt tartva a Facebook által támogatott sorsolással.

 

8. EREDMÉNYHIRDETÉS

A nyertes nevét a Szervező a Facebook oldalán teszi közzé legkésőbb a sorsolásra megjelölt időpontot követő 24 órán belül.

 

9. NYERTES ÉRTESÍTÉSE

A nyertessel a Szervező Facebook privát üzenetben veszi fel a kapcsolatot és egyezteti a nyeremény átvételének részleteit. Amennyiben a nyertessel többszöri próbálkozás után sem sem sikerül felvenni a kapcsolatot, a nyertes nem jogosult a nyereményre. A nyertes személyének azonosításához és ellenőrzéséhez a Szervező kötelezheti a nyertest személyazonosságának igazolására.

 

10. NYEREMÉNY ÁTVÉTELE

A nyeremény átvétele személyesen, a Crystals for You Divatékszer üzletben (Debrecen, Bethlen u. 10-12., Mediterrán Ház) lehetséges, illetve postai úton (utánvétes csomagként). A nyereményt legkorábban a nyertes nevének közzé tétele utáni napon, 9.00 órától lehet átvenni legkésőbb a sorsolástól számított 15 napig. Postázás esetén is eddig az időpontig kell az csomagküldést igényelni. A szállítás költsége a nyertest terheli.

 

11. ADATKEZELÉS ÉS ADATVÉDELEM

A játékban való részvétel és az ehhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes. Tájékoztatjuk, hogy a Szervező a Játékosok adatait az adatfeldolgozón kívül harmadik felek részére nem továbbítja, kizárólag a jelen szabályzatban részletezett célra, a nyertes azonosítására, nyereményének részleteivel kapcsolatos egyeztetésre használja. A Játék résztvevőinek adatait a Szervező fentiektől eltérő célokból nem kezeli, és nem dolgozza fel, illetve adatait kizárólag a jogszabályban engedélyezett határidőig, illetve a játékban résztvevő tiltási nyilatkozatának kézhezvételéig kezeli. A Játék résztvevője adatai kezeléséhez adott hozzájárulását bármikor, korlátozás és indokolás nélkül jogosult visszavonni, továbbá jogában áll adatainak a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni. A Szervező kérésre részletes tájékoztatást ad az érintettnek az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről. Amennyiben az adatkezelési feltételek megváltoznak, a Szervező tájékoztatja a Játékosokat a módosításokról.

 

Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a nyereményjátékban, hozzájárulását adja ahhoz, hogy amennyiben nyer, a Játékot hirdető Facebook bejegyzés alatt a nevét a Szervező közzé tegye, a nyeremény átvételekor készült fényképet esetleg videófelvételt saját promóciós célokra felhasználja, továbbá a nyeremény kézbesítéséhez nélkülözhetetlen személyes adatait (név, e-mail cím, postacím) a nyeremény kézbesítése céljából az Információs Önrendelkezési Jogról és az Információ Szabadságról szóló 2011.évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje, és feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a Szervező (adatkezelő) jelen Játék lebonyolítása során az nyeremények kézbesítése céljából, a játék időtartama alatt felhasználja, valamint, hogy azokat az általa megadott adatok feldolgozásával megbízott adatfeldolgozók részére továbbítsa ugyanezen célra. A Játékosok személyes adatait a Szervező kizárólag a Játékosokkal történő kommunikációra használja.

 

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

Kapcsolat

  • 4026 Debrecen, Bethlen u. 10-12. fszt. (Mediterrán Ház).
  • 06202528070
  • info@crystalsforyou.hu
Crystals for You ékszerwebshop - Swarovski és Swanis prémium kristállyal díszített ékszerek webáruháza I www.crystalsforyou.hu I 2021

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.